Timrå: Mån - Fre 9:30 - 17:00 | 060 - 57 23 50

Sundsvall: Mån - Fre 9:30 - 18:00 | 060 - 12 58 00

Boka synundersökning i Sundsvall och Timrå

Hos oss får du en hälsokontroll av dina ögon. Vi mäter trycket, provar glas och vid behov även ögonbottenfotografering samt remiss till ögonläkare.
Välkommen på synundersökning i Sundsvall eller Timrå.

Var vill du boka?

Synundersökning i Sundsvall och Timrå hos Nordbergs Optik

Nordberg Optik är din lokala optiker och glasögonförsäljare i Sundsvall och Timrå. Vi erbjuder professionella synundersökningar och en mängd olika produkter och tjänster inom synvård. Vårt mål är att ge dig en personlig och högkvalitativ upplevelse.

Varför välja Nordberg Optik för din synundersökning?

När det kommer till din syn är det viktigt att du väljer en optiker som du kan lita på. På Nordberg Optik är vi stolta över att erbjuda följande fördelar:

  1. Professionell och erfaren personal: Våra optiker är välutbildade och erfarna inom synundersökningar och synvård. De tar sig tid att förstå dina behov och ge dig den bästa möjliga rådgivningen.

  2. Modern utrustning: Vi använder oss av den senaste tekniken inom synundersökningar för att ge dig en noggrann och detaljerad utvärdering av din syn.

  3. Personlig service: Vi tar oss tid att lära känna dig och dina synbehov för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

  4. Stort utbud av glasögon och linser: Vårt sortiment inkluderar ett brett utbud av bågar, glasögon och kontaktlinser från ledande märken.

Vad kan du förvänta dig under en synundersökning hos Nordberg Optik?

En synundersökning hos Nordberg Optik innebär följande steg:

  1. Konsultation: Vi börjar med en konsultation där vi diskuterar dina synbehov och eventuella problem du upplever med din syn.

  2. Synundersökning: Vår optiker kommer att genomföra en noggrann synundersökning med hjälp av modern utrustning för att fastställa din synskärpa och eventuella synfel.

  3. Utvärdering och rekommendationer: Efter synundersökningen går optikern igenom resultaten med dig och rekommenderar eventuella åtgärder, såsom glasögon, kontaktlinser eller remiss till ögonläkare.

  4. Hjälp med att välja glasögon eller linser: Om det behövs hjälper vi dig att välja rätt glasögon eller kontaktlinser som passar dina behov och din stil.

Boka din synundersökning i Sundsvall och Timrå idag

Är det dags för en synundersökning? Boka en tid hos Nordberg Optik i Sundsvall eller Timrå redan idag. Boka direkt här på sidan eller kontakta oss via telefon.