Timrå: Mån - Fre 9:30 - 17:00 | 060 - 57 23 50

Sundsvall: Mån - Fre 9:30 - 18:00 | 060 - 12 58 00

Glasögon från oss

Vi på Nordberg Optik älskar glasögon. Och vi vill att våra kunder ska älska sina. Därför erbjuder vi ett mer personligt och exklusivt utbud av bågar och glas och satsar extra på våra synundersökningar.

Våra bågar

För oss handlar allt om kvalitet före kvantitet.
Våra varumärken på Nordberg Optik är personligt utvalda, där vi har klämt och känt på produkterna innan vi beställt hem.

Utöver hållbara bågar och glas i din styrka erbjuder vi retro, moderna, klassiska, sportiga och snygga glasögon. Vi törs lova att vi har bågar som passar alla. Oavsett ålder, stil eller plånbok.

Skräddarsydda glas efter ditt ansikte och dina bågar

Våra varumärken på Nordberg Optik är personligt utvalda, där vi har klämt och känt på produkterna innan vi beställt hem. För oss är det viktigt att de är hållbara, snygga och sköna. Det finns något för alla. Oavsett stil, ålder eller plånbok.

Vi erbjuder också:

Reparation Glasögon

Lämna in dina glasögon hos oss, oavsett om du köpt dem av oss eller hos någon annan. Vi har egen verkstad för att kunna hjälpa er justera och laga era glasögon.

Sportglasögon

Nordberg Optik satsar även extra på sportglasögon. Visste du, till exempel, att du kan få simglasögon med styrka? Kom in till oss så hjälper vi dig, oavsett sport.

Justera glasögon

Vi vill att dina glasögon alltid ska sitta perfekt. Därför justerar vi dem efter dig. Och behöver de sedan justeras igen, då gör vi det. Livet ut.

Vårt noga utvalda sortiment av varumärken

För oss handlar allt om kvalitet. Därför är våra varumärken på Nordberg Optik personligt utvalda, hållbara och anpassade för att passa alla. Hos oss hittar du allt från budget- till märkesglasögon i alla olika stilar och passformer. Kom in till oss för att få hjälp och råd när du ska köpa glasögon eller linser.

Boka synundersökning

Hos oss får du en hälsokontroll av dina ögon. Vi mäter trycket, provar glas och vid behov även ögonbottenfotografering samt remiss till ögonläkare.
Välkommen på synundersökning i Sundsvall eller Timrå.

 

Vart vill du boka?